Eng Hr

Valentinovo i mjesec ljubavi u Kuriji Janković

Pobjegni od stvarnosti i uživaj u romantičnoj Kuriji Janković pokraj Virovitice uz poseban popust za Valentinovo od 10%.

 

O Hotelu Kurija Janković

 

Kurija Janković sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Hotel se nalazi pokraj grada Virovitice, na mjestu gdje Slavonija grli Podravinu u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

 

Hotel Kurija Janković Virovitica Valentinovo i mjesec ljubavi

 

Cjenik s popustom za Valentinovo

 

Vrsta sobe Redovna cijena Popust Cijena s popustom
Standard soba za jednu osobu 300,00 kn 10% 270,00 kn
Standard soba za dvije osobe 400,00 kn 10% 360,00 kn
Superior soba za jednu osobu 340,00 kn 10% 320,00 kn
Superior soba za dvije osobe 440,00 kn 10% 400,00 kn
De Luxe soba za jednu osobu 380,00 kn 10% 342,00 kn
De Luxe soba za dvije osobe 480,00 kn 10% 432,00 kn

 

Doručak i PDV uračunati u cijenu. Boravišna pristojba (4kn/dan/po osobi) nije uključena u cijenu. Ponuda vrijedi od 6. veljače 2017. godine do 19. veljače 2017. godine. Posebne ponude ne mogu se kombinirati s ostalim promotivnim ponudama ili paketima, osim ako u ponudi nije drugačije navedeno. Rezervaciju učinite izravnim upitom na telefonski broj ili e-mail adresu hotela: 033 639 767, info@kurija-jankovic.com.

Za veće grupe odobravamo grupne popuste.

 

Hotel Kurija Janković i Virovitica u veljači

 

U neposrednoj blizini Kurije Janković nalazi se grad Virovitica u kojem je mjesec veljača uistinu aktivan. Svoj odmor za Valentinovo možete začiniti kulturnom poslasticom.

Kazalište Virovitica organizira Virkas tijekom kojeg će u mjesecu veljači biti prikazane ukupno 25 predstava i četiri koncerta. Nastupi virovitičkoga kazališta posljednjih godina zapaženi su, dobro ocijenjeni od eminentnih hrvatskih kazališnih stručnjaka i kritičara te višestruko nagrađivani. Više o programu ovdje.

Dvorac Pejačević dominira središtem grada, a nalazi se u parku koji je zaštićeni spomenik parkovne arhitekture. Na istoj lokaciji možete obogatiti svoje gastronomsko iskustvo podravskom i slavonskom kuhinjom u Restoranu Dvorac.
Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Romantični odmor možete upotpuniti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda – obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore.

 

Dodatne pogodnosti i popusti

 

10% popusta u Restoranu Dvorac i Kušaonici vina Vineda na cjelokupni iznos računa.

 

Hotel Kurija Janković Virovitica