Hotel Kurija Janković dobitnik Travel and Hospitality Award

Travel and Hospitality Awards su nagrade za putovanja i ugostiteljstvo koje objedinjuju najbolje hotele, smještajne jedinice i turističke tvrtke diljem svijeta, a među njima je i Kurija Janković.

 

Hotel Kurija Janković dobitnik Travel and Hospitality Award

 

Travel and Hospitality Award je priznanje za težak rad i postignuće u turističkoj industriji. Pobjednici su javni i prikazani su u online katalozima i publikacijama. Istraživački tim nastoji izdvojiti i prikazati neke od najistaknutijih i utjecajnijih ugostiteljskih primjeraka u svijetu te ih uvrstiti u svoju godišnju publikaciju. Pri odabiru pobjednika razmatra se više stavaka kako bi se odabrali oni koji uistinu zaslužuju ovo priznanje.

Hotel Kurija Janković - Travel and Hospitality Award

Hotel Kurija Janković – Travel and Hospitality Award

 

Jedan od dobitnika ove godine je i Hotel Kurija Janković kao jedan od rijetkih objekata koji se nalazi na području kontinentalne Hrvatske. Nagrada je dodijeljena pod atributom “Hotel Kurija Janković – heritage hotel u prekrasnoj Kuriji iz 19. stoljeća u srcu Slavonije koji pruža jedinstveni doživljaj povijesti i biciklizma.”

 

Hotel Kurija Janković

Hotel Kurija Janković

 

“Ponosni smo i sretni što je još jedno veliko priznanje došlo na adresu našeg hotela. Posebna pohvala stručnog žirija Travel and Hospitality Awards došla je za prekrasan ambijent i klasično uređenje Kurije Janković, vrstu i kvalitetu usluga koje pružamo, lokaciju koja je idealna za istraživanje kontinentalnog dijela Hrvatske i ono što je najvažnije – izvrstan odnos prema gostima koji je posebno naglašen pozitivnim online ocjenama i recenzijama. Svaki naš gost mogao je doživjeti što to znači topla dobrodošlica i briga hotelskog osoblja oko svakog detalja kako bi boravak svima bio što ugodniji. Sve kreće od čovjeka, a to je u turizmu posebno izraženo. Nagrada je ovo svim članovima našeg malog tima na ljubaznosti i predanosti priči koju stvaramo. Svi zajedno trudimo se da naš gost uistinu doživi Kuriju u punom njenom sjaju, baš onakvu kakva jest – posebna i drugačija. I ne gledamo to samo kroz prizmu smještaja i našeg hotela, već se trudimo omogućiti kvalitetan, raznolik i autentičan doživljaj cjelokupne destinacije uz umrežavanje s drugim dionicima.

Naš gost je prije svega osoba koja aktivno koristi društvene mreže na kojima objavljuje svoje mišljenje o usluzi koju je koristio. Online recenzija klijenta je neposredna, direktna i vidljiva odmah – sretni smo što su nas naši gosti izvrsno ocijenili na platformama poput Bookinga, Facebooka i Googlea. Bila recenzija pozitivna ili negativna, uvijek nam pruža informaciju što je dobro, a na čemu trebamo više raditi.”  – naglasila je voditeljica hotela Sanja Sudar.

 

Hotel Kurija Janković

Hotel Kurija Janković