Kurija Janković – nositelj nacionalne oznake “Safe Stay in Croatia”

Više puta smo napomenuli kako nam je sigurnost naših gostiju uvijek, a pogotovo sada u ovom COVID-19 razdoblju prioritet i kako smo naše poslovanje iz korijena prilagodili “novo-normalnom” stanju. Kao rezultat toga, Ministarstvo turizma i sporta uvrstilo nas je na popis ugostiteljskih objekata koji su sigurni za boravak, nacionalnom oznakom “Safe Stay in Croatia”. 

Izrada autora

 

Sama ta oznaka nam je veliki vjetar u leđa, jer njome gostu dajemo osjećaj sigurnosti. To je garancija da sve što u hotelu radimo, radimo isključivo prema epidemiološkim preporukama i protokolima.

 

„Tijekom priprema za ovu turističku godinu, u kojoj nas nažalost i dalje prati pandemija, upravo smo sigurnost i zdravlje naših sugrađana i gostiju stavili na prvo mjesto. Riječ je o projektu u kojem su Ministarstvu turizma i sporta podršku pružila vodeća turistička i strukovna udruženja okupljena u Savjet za oporavak i razvoj turizma, realizaciju turističke godine 2021. te unapređenje turističke ponude. Propisanim protokolima obuhvatili smo više od 200.000 ugostitelja i pružatelja usluga u turizmu.“ Nikolina Brnjac. 

 

Promotivni video materijal predstavlja sigurnosne protokole koji poštuju sve smjernice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam.

 

Izvor: hrturizam.hr

 

Jedna od zanimljivosti jest ta da se na samoj oznaci “Safe Stay in Croatia” nalazi QR code, putem kojega potencijalni gosti mogu dobiti niz potrebnih informacija o samom objektu i destinaciji. Svi podaci na web stranici prevedeni su na osam stranih jezika. Također, na stranici se nalazi i epidemiološka slika Republike Hrvatske po regijama.

 

Mi smo u Kuriji spremni za tvoj siguran boravak. 🙂