Kurija Janković dobitnik Traveller Review Award

Na adresu Hotela Kurija Janković stigla je nagrada Booking.com-a „Traveller Review Award 2021“ dodijeljena na temelju visokih ocjena gostiju za uslugu koja im je pružena u hotelu.

 

Traveller Review Award 2021.

 

„Želim vam osobno čestitati na nagradi Traveller Review Award za 2021. godinu. Uz mnoge druge izazove, 2020. je bila godina s mnogo ograničenja što se tiče putovanja. To znači da su vaši gosti još više cijenili malobrojna putovanja na koja su uspjeli otići i vi ste im pritom pružili srdačnu dobrodošlicu. Izvrsne ocjene recenzija koje ste dosljedno dobivali tijekom prošle godine pokazuju koliko gosti cijene sve što činit za njih. I mi to također iznimno cijenimo. Cijeli tim Booking.com-a i ja zahvalni smo, kao i uvijek, na predanosti koju imate prema pružanju srčane dobrodošlice putnicima.

S ulaskom u 2021. godinu, veselim se prilikama koje nas čekaju. Veselim se prilici da ojačamo svoju suradnju dok nastavljamo zajedno na putu prema oporavku cijelog sektora.

Od svih nas u Booking.com-u, hvala vam još jednom na vašoj susretljivosti i nevjerojatnoj gostoljubivosti.“ – rekao je u svojem pismu Glenn Fogel, predsjednik i izvršni direktor Booking.com-a.

 

 

Booking.com je osnovan 1996. godine u Amsterdamu te se iz male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od vodećih online tvrtki na području putovanja u svijetu, a misija mu je spajanje milijuna putnika s nezaboravnim iskustvima, mnoštvom prijevoznih opcija i nevjerojatnim smještajnim objektima, od kuća za odmor do hotela.

Booking.com je dostupan na 43 jezika i u ponudi ima više od 28 milijuna smještajnih jedinica.

 

 

 

 

„U vrijeme kada je cijela industrija zbog ograničenja putovanja doživjela brojna iskušenja, sretni smo i ponosni što je ovako vrijedna nagrada stigla na adresu našeg malog hotela. Rezultat je to predanog truda i rada svakog od naših zaposlenika kako bi usluga u hotelu bila što kvalitetnija. Zajedničkim snagama smo godinu za godinom stvarali ovu našu priču i prolazili zajedno lijepe i teške trenutke.

Od ukupno 375 recenzija koje su naši gosti ostavili na platformi Booking.com, prosječna ocjena Kurije Janković je 9.3/10. Važan je to rezultat uzimajući u obzir da je naš rad svakodnevno praćen i ocjenjivan od strane naših gostiju. Upravo su nam oni motivacija da s dozom optimizma odgovorimo i na sve sljedeće izazove koji su pred nama.“ – rekla je Sanja Sudar, voditeljica hotela.

 

 

 

Hotel Kurija Janković

Hotel Kurija Janković