Mjesec ljubavi i Valentinovo u Kuriji Janković

Pobjegni od stvarnosti i uživaj u romantičnoj Kuriji Janković pokraj Virovitice uz poseban Valentinovo popust od 10% u mjesecu veljači.

 

O Hotelu Kurija Janković

Već sami dolazak u dvorište Kurije Janković će te iznenaditi. Putujući od Virovitice prema mađarskoj granici, nakon samo 7 km doći ćeš do sela Kapela Dvor. Na prvi pogled, maleno i mirno kontinentalno nizinsko selo sa seoskim domaćinstvima i prostranim poljanama. Ono što ga čini posebnim je prekrasna stoljetna kurija iza koje se prostire pitoma slavonska ravnica. Tako ušuškana u mirni seoski život, predstavlja savršeno mjesto za odmor i bijeg od užurbanog gradskog života.

 

Valentinovo - Kurija Janković

Kurija Janković

 

Valentinovo u Kuriji Janković

Ljubav se ne mora iskazivati skupocjenim poklonima. Vrijeme provedeno u kvalitetnom druženju i barem mali dvodnevni bijeg u no stress oazu osnažit će međusobni odnos. Kurija Janković pruža upravo to. Na pola puta između Zagreba i Osijeka čeka te nestvarno i posebno mjesto koje će te uvući u svoju povijesnu priču i  pružiti nezaboravno iskustvo tebi i tvojim najdražima.

 

Valentinovo - Kurija Janković

Kurija Janković

 

Cjenik s popustom za Valentinovo

Vrsta sobe Redovna cijena Popust Cijena s popustom
Standard soba za jednu osobu 300,00 kn 10% 270,00 kn
Standard soba za dvije osobe 400,00 kn 10% 360,00 kn
Superior soba za jednu osobu 340,00 kn 10% 320,00 kn
Superior soba za dvije osobe 440,00 kn 10% 400,00 kn
De Luxe soba za jednu osobu 380,00 kn 10% 342,00 kn
De Luxe soba za dvije osobe 480,00 kn 10% 432,00 kn

 

Doručak i PDV uračunati u cijenu. Boravišna pristojba (5kn/dan/po osobi) nije uključena u cijenu. Ponuda vrijedi od 1. veljače 2019. godine do 28. veljače 2019. godine uz kod: Valentinovo u Kuriji.

Posebne ponude ne mogu se kombinirati s ostalim promotivnim ponudama ili paketima, osim ako u ponudi nije drugačije navedeno. Rezervaciju učinite izravnim upitom na telefonski broj ili e-mail adresu hotela: 033 639 767, info@kurija-jankovic.com.

 

Zanimljivosti u veljači

U neposrednoj blizini Kurije Janković nalazi se grad Virovitica u kojem je mjesec veljača uistinu aktivan. Svoj odmor za Valentinovo možete začiniti kulturnom poslasticom.

Kazalište Virovitica organizira Virkas tijekom kojeg će u mjesecu veljači i ožujku biti prikazano ukupno 13 različitih predstava. Nastupi virovitičkoga kazališta posljednjih godina zapaženi su, dobro ocijenjeni od eminentnih hrvatskih kazališnih stručnjaka i kritičara te višestruko nagrađivani. Više o programu ovdje.

Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Romantični odmor možete upotpuniti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda – obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore i obiteljskom restoranu Zlatni Klas u Otrovancu.

 

Valentinovo - Kurija Janković

Kurija Janković

Dodatne pogodnosti i popusti

10% popusta u Restoranu Flora, Slastičarnici Dora i Kušaonici vina Vineda na cjelokupni iznos računa.

 

Vidimo se u Kuriji Janković!