Eng Hr

Blog

Zašto je lokalni proizvod važan za lokalni doživljaj? Primjer – Pitko i Vineda.

Piše: Sanja Sudar

 

Savršena lokacija i savršen hotel. Dovoljno za doživljaj neke destinacije? Mi smatramo da nije.

Pročitaj više

U prvih devet mjeseci u Kuriji Janković noćilo je više gostiju nego u čitavoj 2017.

Hotel Kurija Janković u prvih 9 mjeseci ove godine, prema podacima sustava e-Visitor, ostvario je 3.001 broj noćenja. U odnosu na prošlu 2017. godinu kada su tijekom čitave godine ostvarili 2.547 noćenja, ova se godina pokazuje kao iznimno uspješna za ovaj heritage hotel.

Pročitaj više

Kako smo dočekali svjetske travel blogere?

Piše: Sanja Sudar

Početkom mjeseca rujna posjetili su nas poznati svjetski blogeri i influenceri kojima smo pripremili čarobnu večer za pamćenje. Sada kada su se dojmovi slegli, donosimo ti priču kako nam je bilo.

Pročitaj više

Ponosni smo na netaknutu prirodu i bogatstvo flore i faune ovog dijela Hrvatske

Piše: Goran Rihelj, HrTurizam.hr

 

Hotel Kurija Janković iz Virovitice, heritage hotel ili hotela baština s četiri zvjezdice, dobio je veliko priznanje i to ono najvažnije od svojih gostiju koji su najbolji i najrelevantniji kritičari. Prvo je priznanje gostiju od Booking.com Guest Review Awards 2017. uz visoku ocjenu 9.2, a nedavno je hotel uvršten i u Fodor’s Travel Guidebook, publikaciju najvećeg svjetskog izdavača turističkih vodiča.

Pročitaj više

Znamo koliko ti je vikend odmor potreban

Piše: Sanja Sudar

 

Svakodnevica, konstantna žurba, stres, puno planova, rokovi, poslovne i životne obveze – sve su to redovne situacije kojima svaki dan upravljaš. Kako bi tvoje baterije bile spremne za sve izazove s kojima se susrećeš, mi u Kuriji Janković znamo da ti je povremeno potreban bijeg od stvarnosti i opuštajući vikend odmor.

Pročitaj više

Kurija Janković preporuča – Kontinentalni odmor po tvojoj mjeri

Piše: Sanja Sudar

 

Kada organiziraš svoj morski odmor, siguran si da on obuhvaća plažu, more, sunce te neke aktivnosti koje se odabiru sukladno vlastitim preferencijama. Što je s odmorom na kopnu? I njega želiš proživjeti punim plućima, upoznati destinaciju na nov i drugačiji način.

Pročitaj više

Poseban heritage odmor u Kuriji Janković

Piše: Sanja Sudar

 

Kada razmišljaš o drugačijem odmoru, razmišljaš o hotelu koji nije stereotipan. Hotelu koji će dati dodanu posebnu vrijednost tvojem putovanju. Što kažeš na stoljetni dvorac koji u svojim povijesnim zidovima krije heritage hotel s četiri zvjezdice? Dobrodošli u Kuriju Janković. 🙂

Pročitaj više

Što za nas znači Kurija Janković?

Piše: Sanja Sudar

 

Kurija Janković sagrađena je početkom 19. stoljeća u vrijeme kada plemićke obitelji podižu dvorce, kurije i ljetnikovce. Ovo kasnobarokono zdanje s klasicističkim oznakama nalazi se u mjestu Kapela Dvor, 7 kilometara sjeverno od grada Virovitice.

Pročitaj više
ISTRAŽI DALJE
Ostali sadržaji